Wild Rose кафе
Wild Rose кафе
Wild Rose кафе
Wild Rose кафе
Wild Rose кафе
Wild Rose кафе
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Wild Rose кафе

Wild Rose кафе, Wild Rose кафе, Wild Rose кафе, Wild Rose кафе, Wild Rose кафе, Wild Rose кафе, Wild Rose кафе, Wild Rose кафе, Wild Rose кафе,

Големи прозори,софи во англиски стил, теписи, камин,декорција која пробудува   чувство на елеганција, топлина и потреба за комуникација и друштвеност. Добра музика, топли и ладни пијалоци, вкусни лесни оброци го карактеризираат Wild Rose кафе-бар,кое е отворено од рано наутро до касно навечер.Често  настапуваат познати бендови кои придонесуваат уште една забавна нота за љубителите на музиката.