Спа
Спа
Спа
Спа
Спа
Спа
Спа
Спа
Спа
Спа
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Спа

Спа, Спа, Спа,

Надворешен загреан џакузи за 6 лица

Уживајте во возбудливото искуство и во целосната ревитализација на вашето тело. Едно поинакво чувство на релаксација во комбинација  со  тишината на околината и свежиот планински воздух!

 

Масажа

За оние кои имаат потреба од мир, релаксација и опуштеност, постои возможност да уживаат во масажата од специалисти кои ке го обезбедат вашето физичко и духовно опуштување