Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
Природна Бања Пожар
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Природна Бања Пожар

На 13 км западно од Аридеа постојат минерални извори и бањи на Лутраки или  уште познати под името Пожар,водите се на температура од  37 °, со извонреден хемиски состав и многу терапеутски својства погодни за лечење и релаксација.