Игрална соба
Игрална соба
Игрална соба
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Игрална соба

Игрална соба, Игрална соба, Игрална соба, Игрална соба, Игрална соба,

Еден простор  прилагоден на вашата потреба од читање, играње билијард и други заеднички игри и релаксација.

Опремена со француски и американски билијард, голем екран, маси за играње карти и други заеднички игри , списанија и книги.