Сала за конференции
Сала за конференции
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Сала за конференции

Сала за конференции, Сала за конференции, Сала за конференции, Сала за конференции,

Хотелот располага со сала со комплетна инфраструктура за да се приспособи на потребите на било која  конференција или социјални настани.

Kонференцискатa сала е од површина175 кв.м.

и има целосна аудио-визуелна опрема со жични и безжични микрофони, видео проектори, видео ѕид, 2 LCD ТВ екрани од 42-инчи, флипчарт и озвучување со најнова технологија.