Ресторан Rosa Canina
Ресторан Rosa Canina
Ресторан Rosa Canina
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Ресторан Rosa Canina

Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina, Ресторан Rosa Canina,

Прекрасен, традиционално наместен простор,изграден од камен и дрво, со камин, со рачно изработени килими постелени по подовите,со големи прозорци и поглед на шума .

Топлиот дизајн и пријатната атмосфера се хармонично комбинирани со локалната кујна и одличните вина од регионот. Услугата е дискретна и сo пријателско расположение ,цените логични.Ресторанот е отворен и за социјално корпоративни настани.