Junior suites
Junior suites
Junior suites
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Junior suites

Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites,

На вториот спрат на xотелот се наоѓаат  20 мали апартмани,тоа е во суштина  еден простор на два нивоа, тука можат да се сместат до 4 возрасни особи.

На горното ниво се наоѓа спалната соба,а на долното дневниот престој со камин,еден тросед со возможност да се сместат за спиење уште 2 особи.

Апартманите исто поседуваат купатило со џакузи када за 2 особи.

Услуги и капацитети,

 

Сателитски програми-дигитални канали

 • Фен за коса
 • Kада Jacuzzi
 • Μπањарки (Robe de chambre )
 • Cредства за личчна хигиена
 • Πапучи
 • Четка за облека
 • Средство за чистење на кондури
 • 24 часовна услуга во соба
 • Секојдневно чистење на собите
 • Τелефонска линија
 • Wi-Fi