Настани
Настани
Настани
Настани
Настани
Настани
Настани
Настани
Настани
Настани
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Настани

Посетете ја нашата страница на Фејсбук за да се запознаете и да ги  видите сликите од претходните настани кои ги имаме организирано во хотелот.