Соби за лица со посебни потреби
Соби за лица со посебни потреби
Соби за лица со посебни потреби
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Соби за лица со посебни потреби

Соби за лица со посебни потреби, Соби за лица со посебни потреби,

Постојат 2 двокреветни соби специјално прилагодени за лица со посебни потреби, со комотно купатило, туш и специјална поддршка.

Овие соби се лесно достапни ,имаат посебни рампи и простран лифт за сите нивоа на хотелот

 

Услуги и капацитети:

 • Централна подно греење
 • Mини бар
 • Cеф
 • LCD телевизор 32 "
 • Сателитска програми и дигитални канали
 • Фен за коса
 • Удобно купатило со туш и поддршка
 • Бањарки
 • Средстба за лична хигиена
 • Папучи
 • Четка за облека
 • Средство за полирање на кодури
 • 24 часовна услуга во соба
 • Секојдневно чистење на соба
 • Телефонска линија
 • Безплатен Wi-Fi