Comfort соби
Comfort соби
Comfort соби
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Comfort соби

Comfort соби, Comfort соби, Comfort соби, Comfort соби, Comfort соби,

На 1-виот кат се наоѓаат 20 удобни соби кои со ѕидови од камен и романтичниот мебел асоцираат на еден друг романтичен период.Во овие соби можат да се сместат две возрасни особи и еднο дете до 5 години.

 

Услуги во собите

 • Централнο подно греење
 • Μини бар
 • Cеф
 • LCD телевизор 32 "
 • Сателитска Програми и дигитални канали
 • Фен за коса
 • Купатило со џакузи за две особи
 • Πапучи
 • Четка за облека
 • Средство за полирање на кондури
 • Секојдневно чистење на соба
 • Телефонска линија
 • Wi-Fi