Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
Аероспортски Центар
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Аероспортски Центар

                               

Постои Аеродром за љубителите на воздушните спортови кој е на дистанца од само  3 милји од хотeλοτ.