Wild Rose Café
Wild Rose Café
Wild Rose Café
Wild Rose Café
Wild Rose Café
Wild Rose Café
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Wild Rose Café

Wild Rose Café, Wild Rose Café, Wild Rose Café, Wild Rose Café, Wild Rose Café, Wild Rose Café, Wild Rose Café, Wild Rose Café, Wild Rose Café,

Ngjyra prej dheu, hapje të mëdha xhami, divane te anglish, qilima me ngjyra, oxhak te bukur dhe prek dekorative shtoni një ndjenjë e hijeshi, Skena e mbushur me muzikë të mirë, pije gjobë, pije dhe enët anësore.

 Wild Rose café vepron nga mëngjesi herëderi natë nvonë mepijeushqimtë lehta dhe muzikë të mirë. 

 Grupet te ndryshme muzikore  qe mirpresin ne evente  te ndryshme dhe afrojn nje ambjent  me shumë argëtim dhe kënaqësi