Playroom
Playroom
Playroom
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Playroom

Playroom, Playroom, Playroom, Playroom, Playroom,

Hapësira juaj për lexim, bilardo, lojra bordit, relaksim. 

Playroom është një vend i madh me bilardo franceze dhe amerikane, ekran të madh, lojra bordit, me tavolina me kartë bixhozi  e revista dhe libra.