Dhoma Qendrore konferenca
Dhoma Qendrore konferenca
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Dhoma Qendrore konferenca

Dhoma Qendrore konferenca, Dhoma Qendrore konferenca, Dhoma Qendrore konferenca, Dhoma Qendrore konferenca,

Hoteli ka një infrastrukturë të plotë për të akomoduar konferenca kërkuar dhe ngjarjet shoqërore  një sallë konferencash kryesore të 175 sq.m.

Dhomë ka pajisje të plotë audio-vizuale me mikrofona , video projektor, video wall , 2 LCD ekranet e TV 42-inch, flip chart dhe të sistemit të gjithë teknologjinë e fundit.