Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
Qendra Ski Kaimaktsalan
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Qendra Ski Kaimaktsalan

Ne veri te (Kaimaktsalan) është mali i tretë më i lartë në Greqi, gjendet në pjesën veriore të Pella. Vazhdon përtej kufirit në Shkup. Maja më e lartë është Kaimaktsalan ose kaimak  me 2,524 metra. Në Veri  një qendër ski. Tek Maja më e lartë esht  një kishe të vogël, ra monumenti serb A "Lufta e Parë Botërore.

Qendra e skive është zhvilluar në pjesën juglindore të malit Verior në një lartësi prej 2050 m deri 2480 m. Ka 14 shkon e skive, gjithsej gjatësi 11 km metra: dy racetracks, me kronometër elektronik, 5 pista skive të vështira, 3 shpatet lehtë dhe 3 shpatet fëmijë-shumë e lehtë të përshtatshme për hapat tuaj të parë.