Rosa Canina Restaurant
Rosa Canina Restaurant
Rosa Canina Restaurant
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Rosa Canina Restaurant

Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant, Rosa Canina Restaurant,

Një tavane të lartë te mrekullueshme me hapësirë tradicionale arkitektonike me guri dhe tavan druri, oxhak, qilima pri dore dhe dritare të medha me pamje nga pylli dhe luginën e bukur. Dizajni i sofistikuar dhe atmosfera e ngrohtë janë të kombinuara harmonikisht me kuzhinë lokale dhe verëra të shkëlqyera të rajonit. Shërbimi i matur dhe miqësore dhe çmimet të përballueshme.

Restorant Rosa Canina është i hapur për ngjarjet ne vende  të ndryshmekorporatave.