Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
Vendodhja
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Vendodhja


Në një lartësi prej 800 metra në këmbët e Kaimaktsalan, në zemër të një fshat të gjelbër dhe ne distanca me  të vjetër Shën Athanasit qëndron Kaimak inn. Një perlë evërtetë në këtë zonë, një hoteltradicionalegur-ndërtuarmekatëryjeicilikombinonqetësinë emjedisitnatyrordukerëndaaktiviteterekreativedhesportiveqë ofrojnë fshatinsimpatikdhenë malimponuar.

Bukuria e peizazhit, klimën e mrekullueshme dhe shumë tërheqjet e Kaimak inn zgjedhje  për relaksim të vërtetë dhe rekreacion.


Distancat

• Thessaloniki124 km
• 576chlm Athens
• Edessa 29km
• Qendra e skive Kaimaktsalan 17km
• Zgjidhja tradicional i Palaios Agios Athanasios2 km