Junior suites
Junior suites
Junior suites
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Junior suites

Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites, Junior suites,

Në katin e 2 ka 20 Junior Suites prej  guri me  hapësirë të vetme, dy nivele, mund të mirpriten   deri në 4 persona.

Në nivel të lartë është i hapur për të niveli të ulët ndodhet dhoma  gjumi gjymit. 

Nivelimë iulët është livingroom, kukanjë divankanate (të cilatmundtë fle 2 fëmijë ose 1 irritur) dheoxhak. 

Dhe 20 Junior Suites gjithashtu kanë një vaskë me idromasaz për 2 persona.


Shërbimet dhe lehtësirat:

• oxhak tradicionale

• Living room me divan

• ngrohje autonome qendrore

• Mini bar

• kuti e depozitave të sigurisë

• TV LCD 32

• kanale dixhitale Satellites

• Tharëse flokësh

• Bath me Jacuzzi

• Bathrobes

• varg i plotë amenities

• Shapka

• Dry Brush

• polisher Shoe

• shërbim në dhomë 24 orë

• Dhomë pastrimi e përditshme

• Linja telefonike

• Pa të hapur Wi-Fi