Escape Room
Escape Room
Escape Room
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Escape Room

Escape Room, Escape Room, Escape Room,

Drejtpërdrejt loja shpëtuar  ne hotel KaimakInn

 

 Kjo është një lojë e gjallëruse shpëtuar.

Kjo është një aktivitet i ri rekreative, veçanërisht popullor në

jashtë vendit dhe tani erdhi në hotelin Kaimak Inn.

 

Ju jeni në burg së bashku me miqtë tuaj!

 

I dënuar në jetë. Shansi juaj e vetme është për të shpëtuar ...

 

Papritmas, ka një rebelim në qelizat e katin e sipërm dhe rojet janë zhdukur! Kjo është shansi juaj!

 

Ju mund të shpëtojnë para se të kthehej;

 

Mister, puzzles, kodet ... do t'ju çojë në dalje kryesore!

Loja nuk është i bazuar në forcë fizike, por në logjikën dhe aftësinë tuaj për të punuar me pjesën tjetër të ekipit.

Grupet, çifte dhe madje edhe familjet me fëmijë të moshuar

(2-6 persona) mund të marrin pjesë në këtë argëtim dhe aspak lojë e rrezikshme.

Përjetoni një eksperiencë të paharrueshme ...

Të ndjehen të adrenalin fluturues ...

 

Provoni aftësitë e mendjes suaj ...

Një kompani. . .

Një dhomë të mbyllur. . .

1h. . .

 1 dalje. . .