Me aftësi të kufizuara
Me aftësi të kufizuara
Me aftësi të kufizuara
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Me aftësi të kufizuara

Me aftësi të kufizuara, Me aftësi të kufizuara,

Kaimak Inn ka 2 dhoma dyshe të përshtatura posaçërisht për njerëzit me aftësi të kufizuar, me një banjo të rehatshme, dush dhe një bar mbështetje. Të gjitha vendet  të hotelit janë lehtësisht të arritshme me rampa të veçanta dhe ashensor të gjerë në të gjitha nivelet.

Shërbimet dhe lehtësirat:

• ngrohje autonome qendrore
• Mini bar
• kuti e depozitave të sigurisë
• TV LCD 32 "
• Satelit dixhitale kanale
• Tharëse flokësh
• banjo të rehatshme, dush dhe një bar mbështetje
•robisham  Bathrobes
• varg i plotë amenities
• Shapka
• Dry Brush
• polisher Shoe
• shërbim në dhomë
• Dhomë pastrimi e përditshme
• Linja telefonike
• Pa të hapur Wi-Fi