Comfort rooms
Comfort rooms
Comfort rooms
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Comfort rooms

Comfort rooms, Comfort rooms, Comfort rooms, Comfort rooms, Comfort rooms,

Në katin e 1 ka 20 dhoma rehati të cilat janë me veshje guri dhe duke  krijuar një atmosferë romantike. Munden te qendrojn dy persona të rritur të një fëmijë nën 5 vjeç. Të gjitha 20  comfort rooms kanë ne tuallet  dush vaskë dhe idromasaz për dy persona.

Shërbimet dhe lehtësirat:

• ngrohje autonome qendrore

• Mini bar

• kuti e depozitave të sigurisë

• TV LCD 32 "

• Satelit dixhitale kanale

• Tharëse flokësh

• Bath me Jacuzzi për dy persona

• Varg i plotë e amenities

• Shapka

• Dry Brush

• polisher Shoe

• Shërbim në dhomë

• Dhomë pastrimi e përditshme

• Linja telefonike

• Pa të hapur Wi-Fi