ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
ARKTOUROS 'Park Mjedisor
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

ARKTOUROS 'Park Mjedisor

Ariu strehimi: E vendosur në Nimfeo, ku, në një zonë të rrethuar prej 50 hektarësh në një lartësi prej 1350 m në një pyll natyrore, organizuar 10 ish arinjve qe mbaheshin atje.

Ju mund te vizitoni dhe te  udhëtojnë deri në strehimi Ariut.