Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Qendra Aerosport Maqedoni - Thraki

                                             

Aeroporti është 3 milje nga hoteli, në veri të shpateve Liqeni Vegoritida të Kaimaktsalan dhe tërheq dashamirët e rrëshqitje të paragliding.