Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
Kaimak Inn Spa & Resort
  

info@kaimakinn.gr

+30 2381234144

+30 2381774340

2nd km Neos - Palios Agios Athanasios, Kaimaktsalan

Welcome!

Në një lartësi prej 800 metra në këmbët e Kaimaktsalan, në zemër të një fshat të gjelbër dhe ne distanca me  të vjetër Shën Athanasit qëndron Kaimak inn. Një perlë e vërtetë në këtë zonë, një hotel tradicionale gur-ndërtuar me katër yje i cili kombinon qetësinë e mjedisit natyror duke rënda aktivitete rekreative dhe sportive që ofrojnë fshatin simpatik dhe në mal imponuar.

Bukuria e peizazhit, klimën e mrekullueshme dhe shumë tërheqjet e Kaimak inn zgjedhje  për relaksim të vërtetë dhe rekreacion.

Hoteli ka 40 dhoma të veçanta estetike: 20 dhoma dyshe  te bollshme Comfort Roomsdhe 20 Junior Suites hapësirë të vetme, dy nivelet, mund të qendrojn deri në katër persona.

Tavani lartë, atmosferik restorant Rosa Canina Restorant shërben ushqimet tradicionale me pjata  gurme dhe verëra të shkëlqyera.

Wild Rose Cafe me dritaret e saj të mëdha,  divanet pri  lëkurë dhe një oxhak, është vend ideal për të shijuar një pije, ushqim të lehtë apo pije të nxehtë.

Hoteli afron  playroom me tavolina billard , TV ekran të madh dhe lojra bordit.

Ajo gjithashtu ofron falas Wi-Fi në të gjithë dhe vend parkimi.